metaforiki athina thessaloniki
13
Ιούν 24

Ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε την μετακόμισή σας άμεσα και αναζητάτε μεταφορική για Αθήνα Θεσσαλονίκη ή το αντίστροφο; Τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος, γιατί σας έχουμε τη καλύτερη μεταφορική για Αθήνα Θεσσαλονίκη! Αυτή δεν είναι άλλη από τη Savana μεταφορική.

Η Savana και οι υπηρεσίες της

  • Συνδυαστικές μεταφορές υφιστάμενων εμπορευμάτων
  • Μεταφορές οικιακών ειδών και μηχανημάτων
  • Εμπορευματικές μεταφορές για επιχειρήσεις
  • Μετακομίσεις
  • Φορτοταξί
  • Ανυψωτικά
  • Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων
  • Συσκευασία οικιακών αντικειμένων

 

metakomiseis athina thessaloniki

Εικόνα από: Elnur

Επίλεξε τη Savana μεταφορική για Αθήνα Θεσσαλονίκη

Η μεταφορική Savana είναι εδραιωμένη ως ένας αξιόπιστος εταίρος στον τομέα των μεταφορών μεταξύ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Με μια πολυετή παρουσία στην αγορά και τηρώντας υψηλά πρότυπα ασφάλειας, ταχύτητας, αξιοπιστίας, τεχνογνωσίας, συνέπειας και ποιότητας, η Savana καταφέρνει να ξεχωρίζει σε έναν ανταγωνιστικό τομέα.
Πάμε να δούμε τους παραπάνω λόγους πιο αναλυτικά:

Ασφάλεια:

Για να επιλέξετε την κατάλληλη μεταφορική εταιρεία ως την τελική μεταφορική για Αθήνα Θεσσαλονίκη, χρειάζεται πρωτίστως να εμπνέει ασφάλεια. Έτσι, η Savana θέτει την ασφάλεια των επιβατών και των αγαθών σε πρώτη προτεραιότητα. Παράλληλα, διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και έμπειρους οδηγούς. Συνεπώς, σύμφωνα με όλα τα παραπάνω η Savana μπορεί να είναι σε θέση να εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων και των επιβατών της.

Ταχύτητα:

Στη Savana μεταφορική κατανοούμε πως μια μετακόμιση ίσως γίνει μια αγχωτική διαδικασία για τον πελάτη. Κι έτσι, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια η μεταφορά των αντικειμένων σας να γίνεται πάντοτε γρήγορα και με ευελιξία, ώστε να μειωθεί το άγχος της διαδικασίας. Παράλληλα, η ανάγκη για γρήγορες μεταφορές είναι ουσιώδης στον χώρο των επιχειρήσεων και των ατομικών ταξιδιών. Έτσι, η Savana ανταποκρίνεται άμεσα σε αυτήν την ανάγκη αφού προσφέρει γρήγορες διαδρομές χωρίς την απώλεια της ασφάλειας και της ποιότητας των υπηρεσιών της.

Αξιοπιστία:

Ένας βασικός λόγος που θα εμπνέει εμπιστοσύνη για τη μεταφορική μας είναι η αξιοπιστία, καθώς αποτελεί βασικό πυλώνα για την Savana. Η εταιρεία είναι πάντα στους προγραμματισμένους χρόνους αφίξεων και αναχωρήσεων και η παράδοση των αγαθών θα είναι άμεση.

Τεχνογνωσία:

Είναι γεγονός πως μια μεταφορική για Αθήνα Θεσσαλονίκη οφείλει να συμβαδίζει και να μελετάει τις διαθέσιμες τεχνολογικές αλλαγές στον κλάδο. Αρχίζοντας, από το στόλο με τα οχήματα και τις τεχνολογίες τους, μέχρι τα λογισμικά προγράμματα της ίδιας της εταιρείας. Συνεπώς, η Savana υιοθετεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στον τομέα των μεταφορών, καθώς εξασφαλίζει έτσι όχι μόνο την αποτελεσματικότητα αλλά και την αειφορία στις λειτουργίες της.

Συνέπεια:

Άλλος, ένας λόγος που εμπνέει εμπιστοσύνη η εταιρεία μας είναι η συνέπεια. Συν τοις άλλοις, αυτή είναι η βάση μιας επιτυχημένης σχέσης μεταξύ επιχείρησης και πελατών. Παράλληλα, η Savana αποκτά τη δέσμευση στην παροχή υπηρεσιών με συνέπεια και με υψηλά πρότυπα, αφού προσφέρει έτσι μια σταθερή και αξιόπιστη επιλογή μεταφορών.

Ποιότητα:

Τέλος, ένα χαρακτηριστικό που οφείλει κάθε επιχείρηση στον κλάδο των μεταφορών να έχει είναι η ποιότητα. Η οποία βέβαια αποτελεί την κύρια υπόσχεση για τη Savana. Με προσεκτική επιλογή των υλικών και των διαδικασιών, καθώς και με συνεχείς ελέγχους ποιότητας, εξασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε κάθε ταξίδι.

Επιπλέον Υπηρεσίες Μεταφορικής Αθήνα Θεσσαλονίκη

Σημαντικές είναι και οι επιπλέον υπηρεσίες που παρέχουν οι μεταφορικές εταιρείες και που αποβαίνουν χρήσιμες για εσάς. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Ανυψωτικό Μηχανισμό και Γερανό:

Αυτή η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά όταν μεταφέρουμε αντικείμενα σε περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση ή αν οι χώροι δεν διαθέτουν ανελκυστήρα. Επίσης, είναι απαραίτητο σε περιπτώσεις βαριών επίπλων που χρειάζεται ειδικό μηχανισμό ανύψωσης.

Επαγγελματικό Αμπαλάζ:

Η χρήση ειδικών υλικών συσκευασίας είναι αναγκαία για τη μεταφορά εύθραυστων αντικειμένων με ασφάλεια.

Αποθηκευτικοί Χώροι:

Οι αποθηκευτικοί χώροι αποτελούν πολύτιμη υπηρεσία, ειδικά όταν μετακομίζουμε σε άλλη χώρα για σπουδές ή δεν διαθέτουμε αρκετό χώρο στο νέο μας σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγουμε τον χρονοβόρο και δαπανηρό κόπο της αναζήτησης χώρου αποθήκευσης για τα έπιπλά μας.

Εικόνα από: Gpoint Strudio

Αν έχεις ιδιαίτερες απορίες ή ενδιαφέρεσαι για τη μεταφορά συγκεκριμένων ειδών, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές. Επιπλέον, μπορείς να μας καλέσεις στον αριθμό +30 2311827344 ή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβεις προσφορά. Κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

 

Συμπέρασμα

Συνεπώς, σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, προκύπτει το συμπέρασμα πως η Savana αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τις μεταφορές ανάμεσα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Έτσι, μπορεί να προσφέρει ένα συνδυασμό ασφάλειας, ταχύτητας, αξιοπιστίας, τεχνογνωσίας, συνέπειας και ποιότητας που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ακολούθησέ μας στο Facebook!