Ανυψωτικά μηχανήματα Θεσσαλονίκη

Με το σύγχρονο εξοπλισμό ανυψωτικών μηχανημάτων που διαθέτουμε, κανένα διαμέρισμα δεν είναι πολύ ψηλά και κανένα αντικείμενο πολύ βαρύ για μεταφορά.

Η φόρτωση και η εκφόρτωση κατά τη μετακόμιση ή τη μεταφορά αντικειμένων συνήθως είναι μία δύσκολη, επίπονη και κοπιαστική διαδικασία. Το κουβάλημα βαριών και μεγάλων αντικειμένων μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς ή ακόμη και σε ζημιά στο μεταφερόμενο αντικείμενο.

Στη Savana διαθέτουμε το εξειδικευμένο προσωπικό και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε η μεταφορά, η φόρτωση και η εκφόρτωση να γίνονται με τον ασφαλέστερο τρόπο. Εσείς δε χρειάζεται να κοπιάσετε καθόλου!

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Η μεταφορική μας εταιρεία είναι άρτια εξοπλισμένη με σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, που καθιστούν δυνατή τη μεταφορά ακόμη και των πιο βαριών αντικειμένων, ανεξάρτητα από τον όροφο στον οποίο βρίσκεστε. Τα ανυψωτικά μας μηχανήματα φτάνουν πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος, ακόμη και στους υψηλότερους ορόφους και μπορούν να μεταφέρουν μικρά και μεγάλα αντικείμενα με ασφάλεια και αξιοπιστία.

ΦΟΡΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Κάθε αντικείμενο μπορεί να μεταφερθεί με τα ανυψωτικά μας μηχανήματα. Μεταξύ άλλων μεταφέρουμε μεγάλα έπιπλα, βαριές ηλεκτρικές συσκευές, όπως ψυγεία, πλυντήρια, κλιματιστικά, μουσικά όργανα, όπως πιάνα, ηλιακούς θερμοσίφωνες και βαρύ εξοπλισμό επιχειρήσεων.

Για να μπορέσει να διεκπεραιωθεί η διαδικασία ανύψωσης, την ημέρα που θα χρειαστείτε το ανυψωτικό μας μηχάνημα, φροντίστε να υπάρχει αρκετός χώρος στο σημείο κάτω από το μπαλκόνι ή το παράθυρο που θα στηθεί το ανυψωτικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν υπολογισμό κόστους

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ