Άδειασμα Χώρων

άδειασμα χώρων

Το άδειασμα χώρων είναι μία σημαντική ανάγκη για επιχειρήσεις και ιδιώτες που ενδιαφέρονται να απεγκατασταθούν ή να απελευθερώσουν χώρο άμεσα. Η εμπειρία μας όμως στον τομέα των μεταφορών, καθιστά την ομάδα μας, Savana Μεταφορική, ιδανική για αυτή την ενέργεια!

Άδειασμα χώρων με τον πιο γρήγορο και ασφαλή τρόπο!

Αρχικά, στη Savana Μεταφορική, έχουμε μια εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών που είναι αξιόπιστοι και αφοσιωμένοι στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία αφαίρεσης ανεπιθύμητων αντικειμένων, επίπλων, σκουπιδιών και άλλων υλικών από ένα χώρο. Αυτός ο χώρος μπορεί να είναι ένα σπίτι, ένα γραφείο, ένα εμπορικό κατάστημα, ένας αποθηκευτικός ή κάποιος άλλος χώρος. Σας εγγυόμαστε δηλαδή το άδειασμα του χώρου με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν όχι μόνο την απομάκρυνση και μεταφορά των αντικειμένων σας, αλλά και τη σωστή διάθεση των υλικών σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές. Δηλαδή, χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και ακολουθούμε διαδικασίες που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη χρήση των πόρων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν υπολογισμό κόστους

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πως γίνεται η διαδικασία;

Η δέσμευσή μας στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών εκτείνεται πέρα ​​από το απλό άδειασμα χώρων. Στη Savana Μεταφορική, διαθέτουμε το κατάλληλο προσωπικό, τον άρτια εξοπλισμένο στόλο οχημάτων και τα ανυψωτικά μηχανήματα για να εκτελέσουμε οποιοδήποτε έργο με απόλυτη αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό.

Ταυτόχρονα, το προσωπικό μας δεν είναι απλώς έμπειρο, αλλά κατάλληλο για τη διαχείριση διάφορων απαιτήσεων. Δηλαδή, είτε αφορά μικροεπιχειρήσεις είτε μεγάλα εγχειρήματα, έχουμε την ικανότητα να παρέχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα. Εκτελούμε τις υπηρεσίες μας με απόλυτο σεβασμό προς την ιδιωτικότητα και την εμπιστευτικότητά σας. Ακόμη, κατανοούμε την ευαισθησία που υπάρχει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του αδειάσματος, και εργαζόμαστε με διακριτικότητα για να είναι μια άνετη εμπειρία για εσάς.

Παρακάτω είναι μια συνοπτική περιγραφή της διαδικασίας:

Επικοινωνία και Εκτίμηση:

Αρχικά, η διαδικασία ξεκινά με την επικοινωνία σας με την εταιρία μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον μπορείτε να μας βρείτε στην οδό Καβασίτου 23 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

 

Σχεδιασμός και Προετοιμασία:

Με βάση τη συζήτηση, εργάζεται μαζί σας μια ομάδα ειδικών για να καθορίσετε τις λεπτομέρειες του έργου. Το άδειασμα χώρων γίνεται μέσα από τις απαιτήσεις σας κι έτσι προετοιμαζόμαστε για την αποτελεσματική εκτέλεσή του.

 

Εκτέλεση του Αδειάσματος:

Η ομάδα μας έρχεται στον χώρο σας την ημέρα και ώρα που έχουμε συνεννοηθεί. Με το κατάλληλο προσωπικό, εξοπλισμό και οχήματα, ξεκινούμε τη διαδικασία αδειάσματος χώρου. Επιπλέον χρησιμοποιούμε ανυψωτικά μηχανήματα για την αποτελεσματική και ασφαλή απομάκρυνση των αντικειμένων.

 

Ανακύκλωση και Διάθεση:

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, φροντίζουμε να ανακυκλώσουμε τα υλικά που είναι κατάλληλα για ανακύκλωση. Επίσης, εάν υπάρχουν έπιπλα και αντικείμενα σε καλή κατάσταση, τα δίνουμε σε άτομα και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

 

Ολοκλήρωση και Αξιολόγηση:

Τέλος, μετά το άδειασμα, επιβεβαιώνουμε μαζί σας ότι ολοκληρώσαμε το έργο. Αν υπάρχει οτιδήποτε άλλο που χρειάζεται προσαρμογή ή βελτίωση, είμαστε πάντα διαθέσιμοι.

 

Ο στόχος μας είναι να καταστήσουμε τη διαδικασία αδειάσματος χώρων αποτελεσματική και άνετη για εσάς, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ικανοποίηση.

Συμβάλλουμε κι εμείς στην προστασία του περιβάλλοντος

Στην προσπάθειά μας να συμβάλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, διασφαλίζουμε ότι όλες οι συσκευασίες και υλικά είναι κατάλληλα για ανακύκλωση. Φροντίζουμε να ανακυκλώνουμε όσες συσκευασίες και υλικά είναι κατάλληλα. Τέλος, δείχνουμε την αφοσίωσή μας προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπό μας μέσα από τις δωρεές επίπλων και αντικειμένων καλής κατάστασης που χαρίζουμε σε οικογένειες και ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Επιπλέον, εκτός από τις υπηρεσίες αδειάσματος χώρου, η εταιρία μας προσφέρει εκτεταμένες υπηρεσίες μεταφορών που καλύπτουν κάθε ανάγκη μετακόμισης και μεταφοράς. Είτε αφορά μεταφορά επιχειρηματικών αγαθών, έπιπλα, ή και οικιακά εφόδια, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι έτοιμη να παρέχει ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς. Εξασφαλίζουμε την προσεκτική μεταχείριση των αντικειμένων και την άφιξή τους στον προορισμό τους με ασφάλεια και ακρίβεια. Επιλέγοντας τη Savana Μεταφορές, επιλέγετε την αξιοπιστία και την επαγγελματική φροντίδα για κάθε μεταφορική σας ανάγκη.

Φωτογραφίες πριν και μετά το άδειασμα χώρων

Αδειάζουμε το χώρο σας από αντικείμενα όπως

 • μπάζα & απορρίμματα κατασκευαστικών έργων
 • έπιπλα (ντουλάπες, καναπέδες, πολυθρόνες κ.α)
 • ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνες, ψυγεία, πλυντήρια)
 • ηλεκτρονικές συσκευές (υπολογιστές, οθόνες κ.α.)
 • αξεσουάρ μπάνιου (νιπτήρες, μπανιέρες κ.α.)
 • παλιά έπιπλα (κρεβάτια, σκρίνια, συρταριέρες)
 • ηλιακά πάνελ, θερμοσίφωνες, κλιματιστικά
 • όργανα γυμναστικής, αθλητικό εξοπλισμό
 • μεταλλικά αντικείμενα
 • ξύλα, κλαδιά, φύλλα, γλάστρες

Ολοκληρώνουμε το άδειασμα χώρων σε:

 • σπίτια
 • διαμερίσματα κάθε ορόφου
 • μονοκατοικίες
 • υπόγεια, αποθήκες και ταράτσες
 • επαγγελματικό χώρο, κατάστημα και γραφείο
 • υπαίθριο χώρο ή περιφραγμένο κήπο
Άδειασμα σπιτιών Θεσσαλονίκη

Άδειασμα σπιτιών

Άδειασμα γραφείων Θεσσαλονίκη

Άδειασμα επαγγελματικών χώρων

Άδειασμα αποθηκών Θεσσαλονίκη

Άδειασμα αποθηκών

Για άδειασμα χώρων στη Θεσσαλονίκη, εμπιστευτείτε Savana Μεταφορική!