Μεταφορική εταιρεία Savana - Μικρομεταφορές

Καμία μεταφορά δεν είναι δύσκολη για εμάς! Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τα μηχανήματα για τη μεταφορά ακόμη και των πιο βαριών και εύθραυστων αντικειμένων.

Αναζητάτε έναν τρόπο να μεταφέρετε τα αντικείμενά σας γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια; Στη μεταφορική Savana αναλαμβάνουμε μεταφορές εντός Θεσσαλονίκης, στους γύρω νομούς και στην υπόλοιπη Ελλάδα με ταχύτητα, ασφάλεια και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μία μεταφορά πρέπει να οργανωθεί με τον κατάλληλο τρόπο, για να αποφευχθούν οποιεσδήποτε ζημιές ή άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις. Στη Savana γνωρίζουμε ότι τα αντικείμενά σας είναι πολύτιμα και διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό, ούτως ώστε οι μεταφορές σας να γίνονται χωρίς φθορές και απώλειες. Από το πακετάρισμα, την προετοιμασία παλετών, μέχρι και τη μεταφορά και το ξεπακετάρισμα, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενά σας θα βρίσκονται σε ασφαλή χέρια!

ΒΑΡΙΑ Ή ΕΥΘΡΑΥΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Για εμάς, η μεταφορά κανενός αντικειμένου, όσο βαρύ και εύθραυστο κι αν είναι, δεν αποτελεί πρόκληση. Το προσωπικό μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για την ορθή συσκευασία, το αμπαλάζ και τη μεταφορά όλων των αντικειμένων. Φροντίζουμε επίσης ώστε τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε να είναι υψηλής ποιότητας και τα κατάλληλα για τον κάθε τύπο αντικειμένου.

Έτσι, οι μεταφορές σας γίνονται εύκολες με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, όπως τα ανυψωτικά μηχανήματά μας και τα ειδικά φορτηγά μεταφορών. Συνεπώς, μπορούμε να αναλάβουμε με υπευθυνότητα την ασφαλή μεταφορά όλων των αντικειμένων σας.

ΕΧΩ ΠΑΚΕΤΑΡΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ

Αν και είμαστε υπερήφανοι για τις δεξιότητές μας στο πακετάρισμα και το αμπαλάρισμα, κατανοούμε ότι πολλοί μπορεί να θέλετε να αναλάβετε οι ίδιοι το κομμάτι αυτό. Στην περίπτωση αυτή, μπορούμε να αναλάβουμε να μεταφέρουμε τις κούτες ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα σε ένα από τα ειδικά φορτηγά μεταφορών μας.

Εξυπηρετούμε τους πάντες, επαγγελματίες, ιδιώτες και φοιτητές! Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πόσο θα κοστίσει η μεταφορά σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν υπολογισμό κόστους

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ