Μετακόμιση Θεσσαλονίκη Savana

Αν οι μεταφορές μετακομίσεις σας αγχώνουν, έχουμε τη λύση! Αφήστε τα όλα επάνω μας! Γνωρίζουμε ότι η μετακόμιση μπορεί να είναι μία περίπλοκη, χρονοβόρα και κοπιαστική διαδικασία. Όμως, δε χρειάζεται να είναι έτσι, αν εμπιστευθείτε την κατάλληλη μεταφορική εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, στη Savana αναλαμβάνουμε οικιακές και εταιρικές μετακομίσεις εντός του νομού Θεσσαλονίκης ή ακόμη και στους γύρω νομούς, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό. Τέλος, θα φροντίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να σας απαλλάξουμε από τα περιττά έξοδα και τον κόπο.

Πως γίνεται η μετακόμιση;

Αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία της μετακόμισης, από το πακετάρισμα και τη μεταφορά, μέχρι και το ξεπακετάρισμα και την τοποθέτηση των αντικειμένων στο νέο χώρο. Όλα αυτά με τον ταχύτερο και ασφαλέστερο τρόπο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Ακόμη, η οργάνωση είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία! Πιο συγκεκριμένα, ένας επαγγελματίας από τη μεταφορική εταιρεία μας θα έρθει στο χώρο σας για να κρίνει τι υλικά και μηχανήματα θα χρειαστούν. Επιπλέον, θα εκτιμήσει το τελικό κόστος και θα κάνει το πλάνο της μετακόμισης. Στη συνέχεια, όλα τα αντικείμενα πακετάρονται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας με προσοχή, μεταφέρονται από τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων μας και ξεπακετάρονται και τοποθετούνται στο νέο σας χώρο.

Πακετάρισμα – Ξεπακετάρισμα

Όλα τα πολύτιμα και ευαίσθητα αντικείμενά σας πακετάρονται με τα πιο σύγχρονα υλικά και μεταφέρονται μέσα σε ειδικές συσκευασίες. Ακόμη και τα ρούχα σας. Εσείς δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα!

Συναρμολόγηση – Αποσυναρμολόγηση – Αμπαλάρισμα

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους από διάφορες μεταφορικές εταιρείες τα έπιπλα μπορεί να υποστούν φθορές. Αντίθετα, στη Savana διαθέτουμε την εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία και υλικά, ώστε το αμπαλάρισμα, η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση να γίνονται με τον πιο ασφαλή τρόπο. Τα αντικείμενά σας παραμένουν ασφαλή καθ’ όλη τη διαδικασία της μετακόμισης.

Σύνδεση – Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την αποσύνδεση των ηλεκτρικών σας συσκευών και την επανασύνδεσή τους στο νέο χώρο. Έτσι, δεν είναι απαραίτητος ο ηλεκτρολόγος κατά τη μετακόμιση.

Δυνατότητα χρήσης ανυψωτικού μηχανήματος

Πολύ ογκώδη αντικείμενα; Δεν υπάρχει ασανσέρ; Κανένα πρόβλημα! Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό με σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μεταφορά αντικειμένων, ακόμη και από/προς τους υψηλότερους ορόφους. Μεγάλα έπιπλα, συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης, εξοπλισμός επιχειρήσεων, ακόμη και μουσικά όργανα, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορούμε να διαχειριστούμε. Δείτε περισσότερα εδώ.

Οργάνωση & Τάξη

Μετά την αποσυσκευασία, σας εγγυόμαστε ότι τα αντικείμενά σας θα είναι τοποθετημένα στους χώρους που ανήκουν και ο χώρος σας θα είναι σε τάξη. Η οργάνωση και η διακριτικότητα είναι τα δυνατά μας σημεία!

Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν υπολογισμό κόστους

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μεταφορές μετακομίσεις κατοικίας

Μία μετακόμιση κατοικίας μπορεί να προκαλέσει άγχος, ακόμη και συναισθηματική φόρτιση. Με τη μεταφορική εταιρεία Savana, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα αντικείμενά σας βρίσκονται σε έμπειρα και ασφαλή χέρια. Σας εγγυόμαστε ότι το προσωπικό μας θα διεκπεραιώσει τη μετακόμιση σας με συνέπεια και πάντα με σεβασμό στην περιουσία σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε την ευκολία και την άνεση που σας προσφέρουν οι υπηρεσίες μας.

Φοιτητικές μεταφορές μετακομίσεις

Μία φοιτητική μετακόμιση ουσιαστικά δε διαφέρει σε τίποτα από οποιαδήποτε άλλη μετακόμιση κατοικίας, με εξαίρεση… το χαμηλότερο κόστος! Οι φοιτητές επωφελούνται από προνομιακές τιμές, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την ίδια υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες μας. Είσαι φοιτητής και σκοπεύεις να μετακομίσεις; Μάθε περισσότερα για τις φοιτητικές μετακομίσεις!

Μετακομίσεις εταιρείας

Στη Savana αναλαμβάνουμε να κάνουμε τις εταιρικές μετακομίσεις μία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και ομαλή διαδικασία, ούτως ώστε η εργασία σας να μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα. Μετά από μία επίσκεψη στο χώρο σας και εκτίμηση του συνολικού κόστους, η μετακόμισή σας είναι πλέον δική μας υπόθεση.

Πώς εκτιμάται το κόστος της μετακόμισης;

Το τελικό κόστος της μετακόμισης καθορίζεται από τους εξής παράγοντες:

  • Τον αριθμό των αντικειμένων προς μεταφορά
  • Τον όγκο και την ευαισθησία των αντικειμένων
  • Το χρόνο συναρμολόγησης, αποσυναρμολόγησης και αμπαλαρίσματος
  • Την απόσταση και την πολυπλοκότητα μεταφοράς στο νέο χώρο

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία εκτίμηση του συνολικού κόστους μετακόμισης.

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να μαθένετε όλα τα νέα μας!