Μετακομίσεις Μεταφορές

Μετακόμιση Θεσσαλονίκη Savana

Εύκολες μεταφορές μετακομίσεις με τη βοήθεια της εταιρίας μας, Savana Μεταφορική! Γνωρίζουμε ότι η μετακόμιση μπορεί να είναι μία περίπλοκη, χρονοβόρα και κοπιαστική διαδικασία. Όμως, δε χρειάζεται να είναι έτσι, αν εμπιστευθείτε το κατάλληλ πρακτορείο μεταφορών. Πιο συγκεκριμένα, στη Savana αναλαμβάνουμε οικιακές και εταιρικές μετακομίσεις εντός του νομού Θεσσαλονίκης ή ακόμη και στους γύρω νομούς, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό. Τέλος, θα φροντίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να σας απαλλάξουμε από τα περιττά έξοδα και τον κόπο.

Πόσο εύκολες είναι οι μετακομίσεις;

Αρχικά, οι μεταφορές μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα, είναι πιο απλές από όσο νομίζετε. Αναλαμβάνουμε δηλαδή ολόκληρη τη διαδικασία της μετακόμισης, από το πακετάρισμα και τη μεταφορά, μέχρι και το ξεπακετάρισμα και την τοποθέτηση των αντικειμένων στο σας νέο χώρο. Όλα αυτά με τον ταχύτερο και ασφαλέστερο τρόπο και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η οργάνωση είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία! Συγκεκριμένα, ένας επαγγελματίας από τη μεταφορική εταιρεία μας θα έρθει στο χώρο σας για να κρίνει τι υλικά και μηχανήματα θα είναι απαραίτητα. Έπειτα, θα εκτιμήσει το τελικό κόστος και θα κάνει το πλάνο της μετακόμισης. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα πακετάρει όλα τα αντικείμενα σας με απόλυτη προσοχή και φροντίδα, διασφαλίζοντας την ασφαλή μεταφορά τους χωρίς καμία φθορά ή ζημιά.

Πακετάρισμα – Ξεπακετάρισμα

Κατά τις μεταφορές μετακομίσεις όλα τα πολύτιμα και ευαίσθητα αντικείμενά σας πακετάρονται με τα πιο σύγχρονα υλικά! Έπειτα, η ομάδα μας θα τα μεταφέρει μέσα σε ειδικές συσκευασίες. Πακετάρουμε ακόμη και τα ρούχα σας, γι’αυτό δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα!

Συναρμολόγηση – Αποσυναρμολόγηση

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των πραγμάτων σας από διάφορες μεταφορικές εταιρείες τα έπιπλα μπορεί να έχουν υποστεί φθορές. Αντίθετα, στη Savana διαθέτουμε την εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία και υλικά, ώστε το αμπαλάρισμα, η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση να γίνουν με τον πιο ασφαλή τρόπο. Τα αντικείμενά σας παραμένουν ασφαλή καθ’ όλη τη διαδικασία της μετακόμισης.

Δυνατότητα χρήσης ανυψωτικού μηχανήματος

Έχετε πολύ ογκώδη αντικείμενα και δεν υπάρχει ασανσέρ; Κανένα πρόβλημα! Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό με σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μεταφορά αντικειμένων, ακόμη και από/προς τους υψηλότερους ορόφους. Μεγάλα έπιπλα, συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης, εξοπλισμός επιχειρήσεων, ακόμη και μουσικά όργανα, δεν υπάρχει κάτι που δεν αναλαμβάνουμε!

Οργάνωση και Τάξη

Τέλος, μετά την αποσυσκευασία, θα τοποθετήσουμε τα αντικείμενά σας στους χώρους που ανήκουν και ο χώρος σας θα είναι σε τάξη. Η οργάνωση και η διακριτικότητα στις μεταφορές μετακομίσεις είναι τα δυνατά μας σημεία!

Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν υπολογισμό κόστους

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μεταφορές μετακομίσεις κατοικίας

Μία μετακόμιση κατοικίας μπορεί να προκαλέσει άγχος, ακόμη και συναισθηματική φόρτιση. Με τη μεταφορική εταιρεία Savana, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα αντικείμενά σας θα είναι σε ασφαλή χέρια. Σας εγγυόμαστε ότι το προσωπικό μας θα διεκπεραιώσει τη μετακόμιση σας με συνέπεια και πάντα με σεβασμό στην περιουσία σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε την ευκολία και την άνεση που σας προσφέρουν οι υπηρεσίες μας.

Φοιτητικές μεταφορές μετακομίσεις

Μία φοιτητική μετακόμιση ουσιαστικά δε διαφέρει σε τίποτα από οποιαδήποτε άλλη μετακόμιση κατοικίας, με εξαίρεση… το χαμηλό κόστος! Συγκεκριμένα, προσφέρουμε προνομιακές τιμές σε φοιτητές και υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Είσαι φοιτητής και σκοπεύεις να μετακομίσεις; Μάθε περισσότερα για τις φοιτητικές μετακομίσεις!

Μετακομίσεις εταιρείας

Στη Savana αναλαμβάνουμε να κάνουμε τις εταιρικές μετακομίσεις μία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και ομαλή διαδικασία, ούτως ώστε η εργασία σας να μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα. Έπειτα από μία επίσκεψη στο χώρο σας και εκτίμηση του συνολικού κόστους, η μετακόμισή σας είναι πλέον δική μας υπόθεση.

Πώς υπολογίζουμε το κόστος της μετακόμισης;

Το τελικό κόστος της μετακόμισης θα το υπολογίσουμε από τους εξής παράγοντες:

Τον αριθμό των αντικειμένων προς μεταφορά

Τον όγκο και την ευαισθησία των αντικειμένων

Το χρόνο συναρμολόγησης, αποσυναρμολόγησης και αμπαλαρίσματος

Την απόσταση και την πολυπλοκότητα μεταφοράς στο νέο χώρο

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία εκτίμηση του συνολικού κόστους μετακόμισης.

Βρείτε μας στο Facebook και κάντε follow για να μαθένετε όλα τα νέα μας!