Φοιτητική Μετακόμιση

φοιτητική μετακόμιση Θεσσαλονίκη

Η φοιτητική μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα μπορεί να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές, αλλά και προκλητικές εμπειρίες της ζωής ενός φοιτητή. Ανεξάρτητα από το κάνετε τη μεταφορά για να πάτε σε ένα νέο πανεπιστήμιο ή απλά για να αλλάξετε τον τόπο διαμονής σας, η διαδικασία μπορεί να είναι εξουθενωτική.

Εδώ λοιπόν, η ομάδας μας σας προσφέρει μια εύκολη, αξιόπιστη και οικονομική λύση για τη μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων και την οργάνωση της φοιτητικής μετακόμισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν υπολογισμό κόστους

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φοιτητική μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη & Ελλάδα σε προνομιακές τιμές!

Στη Savana αναλαμβάνουμε τη φοιτητική μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη, την οποία διεκπεραιώνουμε με την ταχύτητα και τη συνέπεια που μας διακρίνει και, φυσικά, σε προνομιακές τιμές για φοιτητές!

Από έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές μέχρι βιβλία και ρούχα, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μεταφέρετε. Η Savana κατανοεί αυτές τις ανάγκες και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς που καλύπτουν κάθε πτυχή της φοιτητικής μετακίνησης.

Πως λειτουργούμε κατά τη διαδικασία της μετακόμισης;

Αρχικά, για εμάς, μία μετακόμιση σε ένα φοιτητικό σπίτι δε διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη μετακόμιση. Τα αντικείμενα που πρέπει να μεταφέρουμε ίσως να είναι λιγότερα, αλλά να είναι εξίσου μεγάλα, βαριά και εύθραυστα, και υπάρχει ο ίδιος κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς ή φθοράς σε αυτά. Επομένως, οι επαγγελματίες μας με πολυετή εμπειρία στις μετακομίσεις φροντίζουν να κάνουν τη φοιτητική μετακόμιση με τον ίδιο μεθοδικό τρόπο, όπως κάθε άλλη μετακόμιση.

Πιο αναλυτικά, μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα βήματα της φοιτητικής μετακόμισης, όπως:

– Πακετάρισμα και ξεπακετάρισμα αντικειμένων, όπως σε εύθραυστα αντικείμενα, ρούχα, βιβλία κ.α. με τη χρήση κατάλληλων υλικών για αποφυγή φθορών.

– Συναρμολόγηση – αποσυναρμολόγηση – αμπαλάζ επίπλων (κρεβάτι, ντουλάπα, καναπές κ.α.) με ασφαλή τρόπο.

– Σύνδεση – αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών (όπως κουζίνα και ψυγείο), χωρίς να χρειαστεί ηλεκτρολόγος.

– Φόρτωση – εκφόρτωση σε ένα από τα οχήματα του ιδιόκτητου στόλου μας.

– Χρήση ανυψωτικού μηχανήματος για βαριά αντικείμενα ή για μεταφορά σε ψηλούς ορόφους χωρίς ασανσέρ.

– Και φυσικά την ίδια τη μεταφορά στο νέο φοιτητικό σπίτι.

Ειδικά πακέτα για φοιτητές

Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να κάνετε τη μετακόμιση όσο το δυνατό πιο οικονομικά. Γι’ αυτό κι εμείς κάνουμε προνομιακές τιμές στους φοιτητές με επιπλέον εκπτώσεις στις ήδη ανταγωνιστικές χαμηλές τιμές! Εγγυόμαστε ότι το κόστος της μετακόμισης θα είναι από τα χαμηλότερα της αγοράς.

Οι φοιτητές θα βγουν κερδισμένοι από την ευελιξία των υπηρεσιών της μεταφορικής Savana, καθώς προσφέρουμε διαφορετικές επιλογές μεταφοράς ανάλογα με τον όγκο και την απόσταση της μετακίνησης. Από μικρές μετακινήσεις μέσα στην πόλη έως και μεταφορές σε μεγάλες αποστάσεις, η Savana διαθέτει το κατάλληλο οχηματικό και ανθρώπινο δυναμικό για να καλύψει κάθε ανάγκη.

Μετακόμιση σε όλη την Ελλάδα

Η μεταφορική μας εταιρεία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, αλλά μπορεί να αναλάβει φοιτητικές μετακομίσεις οπουδήποτε στην Ελλάδα, σε κάθε πόλη όπου εδρεύουν τα μεγάλα πανεπιστήμια ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή. Ενδεικτικά, ορισμένες από τις περιοχές αυτές είναι η Αθήνα, ο Πειραιάς, οι Σέρρες, η Ξάνθη, η Κομοτηνή, η Αλεξανδρούπολη, τα Ιωάννινα, η Λάρισα, η Καρδίτσα, ο Βόλος, η Καλαμάτα, η Πάτρα, η Τρίπολη, η Κόρινθος, ακόμη και νησιά όπως η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Σάμος και η Μυτιλήνη.

Άλλες υπηρεσίες για φοιτητές

Θέλετε να μετακομίσετε, αλλά θέλετε να αναλάβετε μέρος της διαδικασίας μόνοι ή ψάχνετε για μία ακόμη οικονομικότερη λύση; Εδώ έχουμε μερικούς ακόμη τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι:

Επομένως, αν είστε έτοιμοι για τη ζωή σε μία νέα πόλη, εμείς θα κάνουμε τη διαδικασία της φοιτητικής μετακόμισης ευκολότερη. Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να συζητήσουμε για το πώς θα μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Τέλος, με τη μεταφορική Savana, οι φοιτητές αποφεύγουν το άγχος της φοιτητικής μετακόμισης και έτσι εστιάζουν στη νέα τους εμπειρία. Αφήστε τη μεταφορά των αγαπημένων σας αντικειμένων στην Savana και κάντε μια άνετη και ομαλή μετάβαση προς το μέλλον σας!