Φοιτητικές Μετακομίσεις

Φοιτητική μετακόμιση

Μία από τις συναρπαστικότερες περιόδους της ζωής σου ξεκινάει! Και υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου.

Στη Savana αναλαμβάνουμε φοιτητικές μετακομίσεις, τις οποίες διεκπεραιώνουμε με την ταχύτητα και τη συνέπεια που μας διακρίνει και, φυσικά, σε προνομιακές τιμές για φοιτητές!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

Για εμάς, μία μετακόμιση σε ένα φοιτητικό σπίτι δε διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη μετακόμιση. Τα αντικείμενα που πρέπει να μεταφερθούν ίσως να είναι λιγότερα, αλλά μπορεί να είναι εξίσου μεγάλα, βαριά και εύθραυστα, και υπάρχει ο ίδιος κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς ή φθοράς σε αυτά. Επομένως, οι επαγγελματίες μας με πολυετή εμπειρία στις μετακομίσεις φροντίζουν να πραγματοποιήσουν τη φοιτητική μετακόμιση με τον ίδιο μεθοδικό τρόπο, όπως κάθε άλλη μετακόμιση.

Μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα βήματα της φοιτητικής μετακόμισης, όπως:

  • Πακετάρισμα – ξεπακετάρισμα αντικειμένων (εύθραυστα αντικείμενα, ρούχα, βιβλία κ.α.) με τη χρήση κατάλληλων υλικών για αποφυγή φθορών.
  • Συναρμολόγηση – αποσυναρμολόγηση – αμπαλάζ επίπλων (κρεβάτι, ντουλάπα, καναπές κ.α.) με ασφαλή τρόπο.
  • Σύνδεση – αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών (όπως κουζίνα και ψυγείο), χωρίς να χρειαστεί ηλεκτρολόγος.
  • Φόρτωση – εκφόρτωση σε ένα από τα οχήματα του ιδιόκτητου στόλου μας.
  • Χρήση ανυψωτικού μηχανήματος για βαριά αντικείμενα ή για μεταφορά σε ψηλούς ορόφους χωρίς ασανσέρ.
  • Και φυσικά την ίδια τη μεταφορά στο νέο φοιτητικό σπίτι.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό για εσένα να κάνεις τη μετακόμισή σου όσο πιο οικονομικά γίνεται.

Επομένως, όλοι οι φοιτητές επωφελούνται από τις ειδικές προνομιακές φοιτητικές τιμές μας. Σου κάνουμε επιπλέον εκπτώσεις στις ήδη ανταγωνιστικές χαμηλές τιμές και σου εγγυόμαστε ότι το κόστος της μετακόμισής σου θα είναι από τα χαμηλότερα της αγοράς. Επικοινώνησε μαζί μας για μία εκτίμηση του κόστους της μετακόμισής σου!

ΠΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ!

Η μεταφορική μας εταιρεία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, αλλά μπορεί να αναλάβει φοιτητικές μετακομίσεις οπουδήποτε στην Ελλάδα, σε κάθε πόλη όπου εδρεύουν τα μεγάλα πανεπιστήμια ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή. Ενδεικτικά, ορισμένες από τις περιοχές αυτές είναι η Αθήνα, ο Πειραιάς, οι Σέρρες, η Ξάνθη, η Κομοτηνή, η Αλεξανδρούπολη, τα Ιωάννινα, η Λάρισα, η Καρδίτσα, ο Βόλος, η Καλαμάτα, η Πάτρα, η Τρίπολη, η Κόρινθος, ακόμη και νησιά όπως η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Σάμος και η Μυτιλήνη.

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Θέλεις να μετακομίσεις, αλλά θέλεις να αναλάβεις μέρος της διαδικασίας μόνος σου ή ψάχνεις για μία ακόμη οικονομικότερη λύση; Εδώ έχουμε μερικούς ακόμη τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σου φανούμε χρήσιμοι:

Αν είσαι λοιπόν φοιτητής και ετοιμάζεσαι για τη ζωή σου σε μία νέα πόλη, θα χαρούμε να κάνουμε τη διαδικασία της μετακόμισής σου ευκολότερη με όποιον τρόπο μπορούμε. Επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε για το πώς θα μπορούσαμε να σε εξυπηρετήσουμε!

Φοιτητική μετακόμιση Θεσσαλονίκη Savana

Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν υπολογισμό κόστους

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ