Φορτοταξί

manufacture-image

Ψάχνετε υπηρεσίες φορτοταξί επειδή θέλετε να μεταφέρετε μικρά αντικείμενα εντός Θεσσαλονίκης γρήγορα και οικονομικά; Τότε τα φορτοταξί της Savana είναι η κατάλληλη λύση για εσάς! Η διαδικασία είναι απλή: Αρχικά, παραδίδετε τα αντικείμενα ή τις κούτες που θέλετε να μεταφέρετε στον οδηγό του φορτοταξί. Στη συνέχεια, εμείς τα φορτώνουμε στο όχημα και τέλος τα μεταφέρουμε στον προορισμό τους, απ’ όπου τα παραλαμβάνετε.

Τα φορτοταξί είναι μικρά φορτηγά τύπου βαν και υπάρχουν σε διαφορετικά μεγέθη. Αρχικά, χάρη στο μικρότερο μέγεθός τους, σε σχέση με τα μεγάλα φορτηγά μεταφορών μας, επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη μετακίνηση στην πόλη. Αυτό τα καθιστά ιδανικό για οικονομικές μεταφορές λιγότερων ή μικρών αντικειμένων, αρκεί αυτό να χωράει στο φορτοταξί. Επιπλέον, τα φορτοταξί είναι κατάλληλα για μικρομετακομίσεις και μικρομεταφορές σε σχετικά κοντινή απόσταση. Ορισμένα από τα αντικείμενα που μπορείτε να μεταφέρετε είναι έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, παλέτες, αποσκευές κ.α.

Η μεταφορά με μικρό φορτηγό

Η μεταφορά με μικρό φορτηγό (φορτοταξί) είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για τη μεταφορά των αντικειμένων σας εντός Θεσσαλονίκης. Το κόστος ξεκινά από τα 35€ και μπορεί να αλλάξει με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

1. Βάρος των αντικειμένων: Όσο πιο βαριά είναι τα αντικείμενα, τόσο μεγαλύτερο μπορεί να είναι το κόστος.

2. Μέγεθος των αντικειμένων: Το μέγεθος των αντικειμένων επίσης επηρεάζει το κόστος. Μεγαλύτερα αντικείμενα μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χώρο στο φορτοταξί.

3. Απόσταση μετακίνησης: Η απόσταση από το σημείο εκκίνησης ως τον προορισμό των αντικειμένων είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει το κόστος. Μεγαλύτερες αποστάσεις μπορεί να έχουν μεγαλύτερο κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν υπολογισμό κόστους

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Ο μέγιστος όγκος και βάρος που μπορεί να μεταφερθεί με ένα φορτοταξί της εταιρείας μας εξαρτάται από το μέγεθος του φορτηγού τύπου βαν που θα χρησιμοποιήσουμε. Για ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το μέγιστο όγκο και βάρος που μπορούν να χωράνε στο φορτηγό μας, καθώς και για να προγραμματίσετε τη μεταφορά σας, καλό είναι να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας.

1. Κατάλληλη Συσκευασία και Οργάνωση των Αντικειμένων: Εξασφαλίζουμε ότι τα αντικείμενα είναι προσεκτικά συσκευασμένα και διατεταγμένα μέσα στο φορτηγό, χρησιμοποιώντας ειδικά υλικά προστασίας για να προλάβουμε οποιαδήποτε ζημιά.

2. Χρήση Εξειδικευμένων Μεταφορικών Οχημάτων: Αρχικά, τα φορτοταξί μας είναι σχεδιασμένα και εξοπλισμένα για να είναι ασφαλής η μεταφορά διάφορων ειδών αντικειμένων, από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα.

3. Εκπαίδευση των Οδηγών: Οι οδηγοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι στις τεχνικές ασφαλούς φόρτωσης, μεταφοράς και εκφόρτωσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άριστη φροντίδα των αντικειμένων σας.

4. Ασφαλιστική Κάλυψη: Προσφέρουμε ασφαλιστική κάλυψη για κάθε μεταφορά. Πιο συγκεκριμένα, παρέχουμε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και εγγύησης για τα αντικείμενά σας σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστατικών.

Με τα παραπάνω μέτρα επιδιώκουμε να προσφέρουμε μια ασφαλή, αξιόπιστη και αποτελεσματική εμπειρία μεταφοράς για κάθε πελάτη μας.

Η εταιρεία μας προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών μεταφοράς, που περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες φορτοταξί. Αυτές οι υπηρεσίες δεν είναι μόνο για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά και για άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατή η μεταφορά αντικειμένων με φορτοταξί από και προς διάφορες περιοχές, εκτός Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την αξιοπιστία της μεταφοράς που θα γίνει.

Τέλος, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για μεταφορές εκτός Θεσσαλονίκης, μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές τιμές και ίσως επιπλέον χρεώσεις, ανάλογα με την απόσταση και το είδος της μεταφοράς. Όμως, για ακριβή πληροφορία σχετικά με το κόστος και τη διαθεσιμότητα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρεία μας. Ακόμη, για οποιαδήποτε ειδικά αιτήματα ή απαιτήσεις, καλό είναι να μας ενημερώσετε εγκαίρως.

Για να κλείσετε ένα φορτοταξί μέσω της εταιρείας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στον αριθμό +30 2311827344 ή μέσω email στο info@savana.gr. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε προσφορά ή πληροφορίες για την υπηρεσία φορτοταξί μέσα από τις φόρμες επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.