Μεταφορές Μετακομίσεις

ΔIΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚAΘΕ

ΜΕΤΑΚOΜΙΣΗ

Πόσο εύκολες είναι οι μετακομίσεις;

Εύκολες & Αποτελεσματικές Μεταφορές Μετακομίσεις με τη Savana Μεταφορική!

Η μετακόμιση δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Συγκεκριμένα, στη Savana Μεταφορική κάνουμε τα πάντα για να σας απαλλάξουμε από τα περιττά έξοδα και τον κόπο αυτής της διαδικασίας. Είτε πρόκειται για οικιακή είτε για εταιρική μετακόμιση, καλύπτουμε τις ανάγκες σας σε όλη τη Θεσσαλονίκη, τους γύρω νομούς, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μην αφήσετε τη μετακόμιση να σας προκαλέσει στρες και άγχος. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε μας να αναλάβουμε τα πάντα για εσάς!

Οι μεταφορές μετακομίσεις δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκες! Για ακρίβεια, στη Savana Μεταφορική, φροντίζουμε για κάθε στάδιο της μετακόμισής σας – από το πακετάρισμα και τη μεταφορά, μέχρι την τακτοποίηση στο νέο σας χώρο. Με τις υπηρεσίες μας, απολαμβάνετε ταχύτητα, ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς καμία έγνοια!

Η οργάνωση είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία! Συγκεκριμένα, ένας επαγγελματίας από τη Savana Μεταφορική θα έρθει στο χώρο σας για να κρίνει τι υλικά και μηχανήματα θα είναι απαραίτητα. Έπειτα, θα εκτιμήσει το τελικό κόστος και θα κάνει το πλάνο της μετακόμισης. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα πακετάρει όλα τα αντικείμενα σας με απόλυτη προσοχή και φροντίδα, διασφαλίζοντας την ασφαλή μεταφορά τους.

ΠΑΚΕΤΆΡΙΣΜΑ – ΞΕΠΑΚΕΤΆΡΙΣΜΑ

Όλα τα πολύτιμα και ευαίσθητα αντικείμενά σας πακετάρονται με τα πιο σύγχρονα υλικά! Έπειτα, η ομάδα μας θα τα μεταφέρει μέσα σε ειδικές συσκευασίες. Πακετάρουμε ακόμη και τα ρούχα σας, γι’αυτό δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα!

ΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗ – ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗ

Στις περισσότερες μεταφορές, τα έπιπλα σας ενδέχεται να υποστούν ζημιές λόγω κακής μεταχείρισης. Στη Savana, όμως, εξασφαλίζουμε ότι τα αντικείμενά σας παραμένουν ασφαλή! Με την εξειδίκευση και τα κατάλληλα εργαλεία μας, αναλαμβάνουμε το αμπαλάρισμα, τη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση με απόλυτη προσοχή. 

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Έχετε πολύ ογκώδη αντικείμενα και δεν υπάρχει ασανσέρ; Κανένα πρόβλημα! Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό με σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μεταφορά αντικειμένων, ακόμη και από/προς τους υψηλότερους ορόφους. 

Μάθετε περισσότερα εδώ!

 

ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΆΞΗ

Τέλος, μετά την αποσυσκευασία, θα τοποθετήσουμε τα αντικείμενά σας στους χώρους που ανήκουν και ο χώρος σας θα είναι σε τάξη. Η οργάνωση και η διακριτικότητα στις μεταφορές μετακομίσεις είναι τα δυνατά μας σημεία!

ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΗ ΚΑΤΟΙΚΊΑΣ

Η μετακόμιση κατοικίας μπορεί να είναι μια αγχωτική και συναισθηματικά φορτισμένη διαδικασία. Με την Savana Μεταφορική, σας εγγυόμαστε ότι τα αντικείμενά σας είναι στα ασφαλέστερα χέρια. Η ομάδα μας θα αναλάβει τη μετακόμισή σας με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό.

savana

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΗ

Μία φοιτητική μετακόμιση ουσιαστικά δε διαφέρει σε τίποτα από οποιαδήποτε άλλη μετακόμιση κατοικίας, με εξαίρεση… το χαμηλό κόστος! Συγκεκριμένα, προσφέρουμε προνομιακές τιμές σε φοιτητές και υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Είσαι φοιτητής και σκοπεύεις να μετακομίσεις; Μάθε περισσότερα εδώ!

ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ

Με τη Savana Μεταφορική, η εταιρική μετακόμιση γίνεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ομαλά! Έπειτα από μία επίσκεψη στο χώρο σας και εκτίμηση του συνολικού κόστους, η μετακόμισή σας είναι πλέον δική μας υπόθεση.

Πώς υπολογίζουμε το κόστος της μετακόμισης;

Πλησιάζει η μετακόμισή σας στη Θεσσαλονίκη ή σε κάποια άλλη πόλη; Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή! Εξασφαλίστε την καλύτερη υπηρεσία για μεταφορές μετακομίσεις ΣΗΜΕΡΑ.

Το τελικό κόστος της μετακόμισης σας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Μπορείτε ωστόσο να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία εκτίμηση του συνολικού κόστους.

Υπολογίζουμε το κόστος με βάση:

  • Τον αριθμό των αντικειμένων προς μεταφορά
  • Τον όγκο και την ευαισθησία των αντικειμένων
  • Το χρόνο συναρμολόγησης, αποσυναρμολόγησης και αμπαλαρίσματος
  • Την απόσταση και την πολυπλοκότητα μεταφοράς στο νέο χώρο