Συναρμολόγηση Επίπλων

φορτοταξί θεσσαλονίκη

ΔIΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚAΘΕ

ΜΕΤΑΚOΜΙΣΗ

Η αποσυναρμολόγηση ή η συναρμολόγηση επίπλων στη Θεσσαλονίκη είναι μια διαδικασία που θέλει τέχνη, εμπειρία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι μία ακόμη από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στη Savana Μεταφορική, προκειμένου να φέρουμε την απόλυτη ικανοποίηση στους πελάτες μας.

Η μετακόμισή σας χρειάζεται οργάνωση! Επικοινωνήστε σήμερα για μια εύκολη και οργανωμένη μεταφορά!

Η συναρμολόγηση επίπλων πιο γρήγορα από ποτέ!

Στη Savana Μεταφορική παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη σας. Συγκεκριμένα, στη συναρμολόγηση επίπλων στη Θεσσαλονίκη, η διαδικασία αυτή ξεκινά με την προσεκτική ανάλυση των επίπλων και των οδηγιών συναρμολόγησης.

Το έμπειρο προσωπικό μας έχει την τεχνογνωσία για να αναγνωρίσει οποιαδήποτε πρόκληση υπάρξει κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης επίπλων.

Εκτός από τη συναρμολόγηση επίπλων, αναλαμβάνουμε και την επισκευή μικρών ηλεκτρικών βλαβών έως και την αποκατάσταση στο σύστημα των υδραυλικών. Πιο αναλυτικά, το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών μας είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη. Με αξιοπιστία, ταχύτητα και επαγγελματισμό εξασφαλίζουμε ότι οι μικρές αυτές επισκευές θα γίνουν με απόλυτη επιτυχία!Ορισμένες από τις εργασίες και επισκευές που αναλαμβάνουμε στο χώρο σας είναι οι εξής:

  • συναρμολόγηση επίπλων διάφορων εταιρειών
  • μοντάρισμα
  • ξεμοντάρισμα επίπλων, όπως ντουλάπες, κρεβάτια, βιβλιοθήκες, γραφεία κ.α.
  • τοποθέτηση ραφιών, συρταριών, κουρτινόξυλων

Λίγα λόγια για τη Savana Μεταφορική

Η Savana Μεταφορική, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αντιπροσωπεύει την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα μέσα από κάθε υπηρεσία που προσφέρει.

Με εξοπλισμένα οχήματα και εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε απαίτηση σας, διασφαλίζουμε την ασφαλή μεταφορά επίπλων και αγαθών! Παράλληλα, προσφέρουμε ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών και σταθερή υποστήριξη από τις τοπικές έως τις διεθνείς μεταφορές.

Συχνές ερωτήσεις

1. Πώς μπορώ να προγραμματίσω μια υπηρεσία συναρμολόγησης επίπλων με τη Savana;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Ένας εκπρόσωπός μας θα σας βοηθήσει να κανονίσετε ημερομηνία και μια ώρα που σας εξυπηρετεί.

2. Ποια είδη επίπλων μπορείτε να συναρμολογήσετε; Η Savana μπορεί να συναρμολογήσει μια ευρεία γκάμα επίπλων, συμπεριλαμβανομένων κρεβατιών, ντουλάπων, τραπεζιών, καρέκλων, συρταριών και άλλων.

3. Παρέχετε επίσης υπηρεσίες μεταφοράς;
Σωστά! Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς για τα έπιπλά σας από το σημείο αγοράς τους έως τον προορισμό σας. Είτε έχει να κάνει για μικρή μετακόμιση σε τοπικό επίπεδο είτε για μια μεγάλη μεταφορά σε μεγαλύτερη απόσταση, μπορούμε να το αναλάβουμε. 

4. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες; Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια υπηρεσία συναρμολόγησης επίπλων ή μεταφοράς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό +30 2311827344 ή να μας στείλετε email στη διεύθυνση [email protected]. Επιπλέον, τα γραφεία μας θα τα βρείτε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στην οδό Καβασίτου 23.