Φορτοταξί
05
Μάι 21

Φορτοταξί

manufacture-image

Ψάχνετε υπηρεσίες φορτοταξί επειδή θέλετε να μεταφέρετε μικρά αντικείμενα εντός Θεσσαλονίκης γρήγορα και οικονομικά; Τότε τα φορτοταξί της Savana είναι η κατάλληλη λύση για εσάς! Η διαδικασία είναι απλή: Αρχικά, παραδίδετε τα αντικείμενα ή τις κούτες που θέλετε να μεταφέρετε στον οδηγό του φορτοταξί. Στη συνέχεια, εμείς τα φορτώνουμε στο όχημα και τέλος τα μεταφέρουμε στον προορισμό τους, απ’ όπου τα παραλαμβάνετε.

Τι είναι τα φορτοταξί και τι μπορώ να μεταφέρω;

Τα φορτοταξί είναι μικρά φορτηγά τύπου βαν και υπάρχουν σε διαφορετικά μεγέθη. Αρχικά, χάρη στο μικρότερο μέγεθός τους, σε σχέση με τα μεγάλα φορτηγά μεταφορών μας, επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη μετακίνηση στην πόλη. Αυτό τα καθιστά ιδανικό για οικονομικές μεταφορές λιγότερων ή μικρών αντικειμένων, αρκεί αυτό να χωράει στο φορτοταξί. Επιπλέον, τα φορτοταξί είναι κατάλληλα για μικρομετακομίσεις και μικρομεταφορές σε σχετικά κοντινή απόσταση. Ορισμένα από τα αντικείμενα που μπορείτε να μεταφέρετε είναι έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, παλέτες, αποσκευές κ.α.

Πόσο θα μου κοστίσει το φορτοταξί;

Η μεταφορά με φορτοταξί είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για τη μεταφορά των αντικειμένων σας εντός Θεσσαλονίκης. Το κόστος ξεκινά από τα 35€ και μπορεί να αλλάξει με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

1. Βάρος των αντικειμένων: Όσο πιο βαριά είναι τα αντικείμενα, τόσο μεγαλύτερο μπορεί να είναι το κόστος.

2. Μέγεθος των αντικειμένων: Το μέγεθος των αντικειμένων επίσης επηρεάζει το κόστος. Μεγαλύτερα αντικείμενα μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χώρο στο φορτοταξί.

3. Απόσταση που πρέπει να μετακινηθούν: Η απόσταση από το σημείο εκκίνησης ως τον προορισμό των αντικειμένων είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει το κόστος. Μεγαλύτερες αποστάσεις μπορεί να έχουν μεγαλύτερο κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν υπολογισμό κόστους

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ποιος είναι ο μέγιστος όγκος και βάρος που μπορεί να μεταφερθεί με ένα φορτοταξί;

Ο μέγιστος όγκος και βάρος που μπορεί να μεταφερθεί με ένα φορτοταξί της εταιρείας μας εξαρτάται από το μέγεθος του φορτηγού τύπου βαν που θα χρησιμοποιήσουμε. Για ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το μέγιστο όγκο και βάρος που μπορούν να χωράνε στο φορτηγό μας, καθώς και για να προγραμματίσετε τη μεταφορά σας, καλό είναι να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας.

Πώς υπάρχει ασφάλεια των αντικειμένων κατά τη μεταφορά;

1. Κατάλληλη Συσκευασία και Οργάνωση των Αντικειμένων: Εξασφαλίζουμε ότι τα αντικείμενα είναι προσεκτικά συσκευασμένα και διατεταγμένα μέσα στο φορτηγό, χρησιμοποιώντας ειδικά υλικά προστασίας για να προλάβουμε οποιαδήποτε ζημιά.

2. Χρήση Εξειδικευμένων Μεταφορικών Οχημάτων: Αρχικά, τα φορτοταξί μας είναι σχεδιασμένα και εξοπλισμένα για να είναι ασφαλής η μεταφορά διάφορων ειδών αντικειμένων, από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα.

3. Εκπαίδευση των Οδηγών: Οι οδηγοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι στις τεχνικές ασφαλούς φόρτωσης, μεταφοράς και εκφόρτωσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άριστη φροντίδα των αντικειμένων σας.

4. Ασφαλιστική Κάλυψη: Προσφέρουμε ασφαλιστική κάλυψη για κάθε μεταφορά. Πιο συγκεκριμένα, παρέχουμε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και εγγύησης για τα αντικείμενά σας σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστατικών.

Με τα παραπάνω μέτρα επιδιώκουμε να προσφέρουμε μια ασφαλή, αξιόπιστη και αποτελεσματική εμπειρία μεταφοράς για κάθε πελάτη μας.

Είναι δυνατή η μεταφορά αντικειμένων εκτός Θεσσαλονίκης;

Η εταιρεία μας προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών μεταφοράς, που περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες φορτοταξί. Αυτές οι υπηρεσίες δεν είναι μόνο για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά και για άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατή η μεταφορά αντικειμένων με φορτοταξί από και προς διάφορες περιοχές, εκτός Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την αξιοπιστία της μεταφοράς που θα γίνει.

Τέλος, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για μεταφορές εκτός Θεσσαλονίκης, μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές τιμές και ίσως επιπλέον χρεώσεις, ανάλογα με την απόσταση και το είδος της μεταφοράς. Όμως, για ακριβή πληροφορία σχετικά με το κόστος και τη διαθεσιμότητα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρεία μας. Ακόμη, για οποιαδήποτε ειδικά αιτήματα ή απαιτήσεις, καλό είναι να μας ενημερώσετε εγκαίρως.

Πως μπορώ να κλείσω ένα φορτοταξί στη Θεσσαλονίκη;

Για να κλείσετε ένα φορτοταξί μέσω της εταιρείας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στον αριθμό +30 2311827344 ή μέσω email στο info@savana.gr. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε προσφορά ή πληροφορίες για την υπηρεσία φορτοταξί μέσα από τις φόρμες επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας. Ακόμη, μπορείτε να δείτε τη σελίδα μας στο facebook.

 

συναρμολογηση επιπλων

Η συναρμολόγηση επίπλων πιο γρήγορα από ποτέ

Αρχικά, δείτε το σαν μια υπόσχεση για άνεση, λειτουργικότητα και οικονομία του χρόνου! Η συναρμολόγηση επίπλων ή ακόμα και η επιδιόρθωσή τους είναι μια διαδικασία που θέλει τέχνη, εμπειρία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Καθώς προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία, είμαστε σίγουροι ότι θα φέρουμε την απόλυτη ικανοποίηση στους πελάτες μας. Έτσι αναδεικνύουμε κι εμείς την επαγγελματική μας δεξιοτεχνία και την αφοσίωσή μας στην ποιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η διαδικασία ξεκινά με την προσεκτική ανάλυση των επίπλων και των οδηγιών συναρμολόγησης. Οι έμπειροι τεχνίτες μας έχουν την τεχνογνωσία για να αναγνωρίσουν οποιαδήποτε πρόκληση υπάρξει κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης. Επιπλέον, διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μέσα για την υλοποίηση. Ανεξαρτήτως του μεγέθους ή της πολυπλοκότητας του έργου, επιδιώκουμε την ολοκλήρωση της συναρμολόγησης με ακρίβεια και επαγγελματισμό. Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική.

Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν υπολογισμό κόστους

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επισκευές βλαβών σε ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις

Επιπλέον, κατανοούμε πως η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας είναι ανεκτίμητη. Για τον λόγο αυτό, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη και απορία. Στη Savana Μεταφορική, η συναρμολόγηση επίπλων δεν είναι απλώς μια εργασία. Είναι η δέσμευσή μας να φέρουμε ζωή στο σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο σας, με κάθε κομμάτι που συναρμολογούμε.

Επίσης, είναι σύνηθες σε κάθε μετακόμιση ή μεταφορά αντικειμένων να υπάρξουν μικρά προβλήματα, ζημιές ή μικροεργασίες. Για παράδειγμα υπάρχει το ενδεχόμενο για προβλήματα στα ηλεκτρολογικά ή υδραυλικά του χώρου ή ακόμη μικρές ζημιές στις οικοσυσκευές. Η ομάδα μας είναι εδώ για να επιλύσει κάθε πρόβλημα! Εκτός από τη συναρμολόγηση επίπλων, αναλαμβάνουμε και την επισκευή μικρών ηλεκτρικών βλαβών έως και την αποκατάσταση στο σύστημα των υδραυλικών. Πιο αναλυτικά, το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών μας είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη. Με αξιοπιστία, ταχύτητα και επαγγελματισμό εξασφαλίζουμε ότι οι μικρές αυτές επισκευές θα γίνουν με απόλυτη επιτυχία!

Ανακεφαλαιώνοντας, ορισμένες από τις εργασίες και επισκευές που αναλαμβάνουμε στο χώρο σας είναι οι εξής:

 • συναρμολόγηση επίπλων διάφορων εταιρειών
 • μοντάρισμα – ξεμοντάρισμα επίπλων, όπως ντουλάπες, κρεβάτια, βιβλιοθήκες, γραφεία κ.α.
 • τοποθέτηση ραφιών, συρταριών, κουρτινόξυλων
 • επισκευή επίπλων
 • επισκευή διάφορων οικοσυσκευών και ηλεκτρικών συσκευών
 • επισκευή προβλημάτων υδραυλικής φύσης

 

Λίγα λόγια για τη μεταφορική Savana

Η μεταφορική Savana με έδρα τη Θεσσαλονίκη αντιπροσωπεύει την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα μέσα από κάθε υπηρεσία που προσφέρει. Επιπλέον, με την πλούσια ιστορία, η ομάδα μας ελιναι ειδική στην ικανοποίηση των πελατών μας μέσω της παροχής γρήγορων, ασφαλών και οικονομικών λύσεων μεταφοράς. Με εξοπλισμένα οχήματα και εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε απαίτηση σας, διασφαλίζουμε την ασφαλή μεταφορά επίπλων και αγαθών, ενώ παράλληλα προσφέρει ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών και σταθερή υποστήριξη. Τέλος, από τις τοπικές μεταφορές έως τις διεθνείς, η μεταφορική Savana είναι ο συνεργάτης που θα θέλετε να έχετε σε κάθε μεταφορική σας ανάγκη!

 

Συχνές ερωτήσεις

1. Πώς μπορώ να προγραμματίσω μια υπηρεσία συναρμολόγησης επίπλων με την Savana;

Αρχικά, για να προγραμματίσετε μια υπηρεσία συναρμολόγησης επίπλων με την Savana, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email. Ένας εκπρόσωπός μας θα σας βοηθήσει να κανονίσετε ημερομηνία και μια ώρα που σας βολεύει.

2. Ποια είδη επίπλων μπορείτε να συναρμολογήσετε;

Η Savana μπορεί να συναρμολογήσει μια ευρεία γκάμα επίπλων, συμπεριλαμβανομένων κρεβατιών, ντουλάπων, τραπεζιών, καρέκλων, συρταριών και άλλων.

3. Παρέχετε επίσης υπηρεσίες μεταφοράς;

Ναι, η Savana παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς για τα έπιπλά σας από το σημείο αγοράς τους έως τον προορισμό σας. Είτε έχει να κάνει για μικρή μετακόμιση σε τοπικό επίπεδο είτε για μια μεγάλη μεταφορά σε μεγαλύτερη απόσταση, μπορούμε να το αναλάβουμε. Δείτε περισσότερα σχετικά με τις μετακομίσεις εδώ.

4. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες;

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια υπηρεσία συναρμολόγησης επίπλων ή μεταφοράς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό +30 2311827344 ή να μας στείλετε email στη διεύθυνση info@savana.gr. Επιπλέον, τα γραφεία μας θα τα βρείτε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στην οδό Καβασίτου 23.

Βρείτε εδώ τη φόρμα επικοινωνίας για τη δική σας προσφορά.

Ανυψωτικά μηχανήματα Θεσσαλονίκη
08
Μάι 19

Ανυψωτικά Μηχανήματα

Ανυψωτικά μηχανήματα Θεσσαλονίκη

Με τα σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε, κανένα διαμέρισμα δεν είναι πολύ ψηλά και κανένα αντικείμενο πολύ βαρύ για μεταφορά.

Η φόρτωση και η εκφόρτωση κατά τη μετακόμιση είναι συχνά μια εξαιρετικά κουραστική και δύσκολη διαδικασία. Επιπλέον, το κουβάλημα μεγάλων αντικειμένων μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς στο σώμα και ακόμη και ζημιά στα αντικείμενα που μεταφέρουμε. Ακόμη, είναι σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψιν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Η επιλογή μιας εταιρείας που διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και τον κατάλληλο εξοπλισμό είναι σημαντικό. Επιπλέον, αυτό εξασφαλίζει όχι μόνο την αποτελεσματική μεταφορά αλλά και την ασφάλειά τους και την αποφυγή τραυματισμών.

Η εταιρεία μας προσφέρει αυτή την εξειδικευμένη προσέγγιση, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία μεταφοράς και μετακόμισης για τους πελάτες της.

Μεταφορές και μετακομίσεις με ανυψωτικά μηχανήματα

Η μεταφορική μας εταιρεία είναι άρτια εξοπλισμένη με σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα.
Έτσι μπορούμε να μεταφέρουμε ακόμα και βαριά αντικείμενα, ανεξάρτητα από τον όροφο σας. Επιπλέον, τα ανυψωτικά μας μηχανήματα φτάνουν πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος, ακόμη και στους υψηλότερους ορόφους και μπορούν να μεταφέρουν μικρά και μεγάλα αντικείμενα. Ακόμη, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε για μεταφορά ενός αντικειμένου από ένα στενό παράθυρο ή για να κάνετε μετακόμιση σε ένα διαμέρισμα σε ψηλό κτίριο. Έχουμε την εξειδίκευση και τον εξοπλισμό για να το πραγματοποιήσουμε με ασφάλεια.

Επιπλέον, η εκπαιδευμένη μας ομάδα έχει εξειδίκευση στο χειρισμό ανυψωτικών μηχανημάτων. Έτσι διασφαλίζουμε όχι μόνο την ασφαλή μεταφορά, αλλά και την προστασία των επιφανειών και δομών που τα περιβάλουν.

Επιλέγοντας την εταιρεία μας για τις μεταφορές και μετακομίσεις σας με ανυψωτικά μηχανήματα, επενδύετε σε μια εταιρεία που συνδυάζει την εμπειρία, την τεχνολογία και την αξιοπιστία. Ως αποτέλεσμα μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας με απόλυτη ικανοποίηση. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να μετακινήσετε τα αντικείμενά σας με ευκολία και ασφάλεια.

Σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φορτία που μπορούν να μεταφερθούν με ανυψωτικά μηχανήματα

Κάθε αντικείμενο μπορεί να μεταφερθεί με τα ανυψωτικά μας μηχανήματα. Πιο συγκεκριμένα, η λίστα των αντικειμένων που μπορούμε να μεταφέρουμε είναι μεγάλη και ποικίλει. Ανεξάρτητα από το είδος ή το μέγεθος του αντικειμένου, μπορούμε να το μεταφέρουμε.

Μεταξύ άλλων, μπορούμε να μεταφέρουμε:

 • Μεγάλα έπιπλα, όπως ντουλάπες, συρταριέρες, κρεβάτια και καναπέδες.
 • Βαριές ηλεκτρικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των ψυγείων, πλυντηρίων, και κλιματιστικών.
 • Μουσικά όργανα, όπως πιάνα και κιθάρες.
 • Ηλιακούς θερμοσίφωνες και βαρύ εξοπλισμό επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων μηχανημάτων και εξοπλισμού για εργοτάξια.

 

Τέλος, για να μπορέσει να διεκπεραιωθεί η διαδικασία ανύψωσης, την ημέρα που θα χρειαστείτε το ανυψωτικό μας μηχάνημα, φροντίστε να υπάρχει αρκετός χώρος στο σημείο κάτω από το μπαλκόνι ή το παράθυρο που θα τοποθετήσουμε το ανυψωτικό.

Επαγγελματικές μετακομίσεις

Η επαγγελματική μετακόμιση είναι μια διαδικασία που θέλει σοβαρότητα, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Οι ανυψωτικές μηχανές αποτελούν την ιδανική επιλογή για την επίτευξη αυτών των στόχων. Με την εξειδικευμένη εκπαίδευση και την πολυετή εμπειρία του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την αποτελεσματική μετακίνηση του επαγγελματικού σας χώρου. Ακόμη, με τον προηγμένο εξοπλισμό μας θα πραγματοποιήσουμε τη μεταφορά ενώ εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Με μας, η επαγγελματική σας μετακόμιση είναι πάντα σε καλά χέρια.

Εξοικονόμιση χρόνου και κόπου με ανυψωτικά μηχανήματα

Η χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων αποτελεί την ιδανική λύση για την εξοικονόμηση χρόνου και κόπου κατά τη μετακόμιση ή τη μεταφορά αντικειμένων. Επιπλέον, αντί να αντιμετωπίζετε το φορτίο των βαριών αντικειμένων με δυσκολία και κίνδυνο τραυματισμών, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αξιόπιστα ανυψωτικά μηχανήματα για απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο, αλλά επίσης αποφεύγετε τον κόπο και τον κίνδυνο που συνήθως συνοδεύουν τις διαδικασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης. Με το να επιλέξετε ανυψωτικά μηχανήματα, η μετακόμιση είναι πιο εύκολη και αποτελεσματική. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνετε άλλες εργασίες που είναι σημαντικές γι αυτή τη διαδικασία.

Συμπερασματικά, η εταιρία μας είναι η καλύτερη επιλογή για μετακομίσεις και μεταφορές που παρέχουν ανυψωτικά μηχανήματα. Επιπλέον, με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό και τον επαγγελματικό προσανατολισμό, εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την αξιοπιστία στη μεταφορά αντικειμένων. Τέλος, με τα ανυψωτικά μας μηχανήματα, εξοικονομείτε χρόνο και κόπο, ενώ εμείς φροντίζουμε για την αποτελεσματική και ασφαλή διεκπεραίωση της διαδικασίας. Επιλέξτε την Savana και για μια άνετη και αξιόπιστη μετακίνηση ή μεταφορά.

Ποια είναι τα 3 πιο σημαντικά Tips σε μια μετακόμιση;

Οργάνωση: Πριν από τη μετακόμιση, σημαντικό είναι να έχετε ένα πλάνο και καλό προγραμματισμό.

Επαγγελματική βοήθεια: Επιλέξτε εταιρεία μεταφορών που προσφέρει υπηρεσίες μετακόμισης. Επιπλέον, οι επαγγελματίες θα διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και εξοπλισμό για μια ομαλή μετακίνηση των αγαπημένων σας πραγμάτων.

Δημιουργία “κιτ επιβίωσης”: Η δημιουργία ενός “κιτ” που θα περιλαμβάνει τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης για την πρώτη ημέρα στο νέο σας σπίτι. Πιο συγκεκριμένα, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει βασικά είδη υγιεινής, ρούχα, φαγητό και φορτιστή, προκειμένου να μειώσετε το άγχος κατά τη μετακόμιση.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

μικρομεταφορές
07
Μάι 19

Μικρομεταφορές

manufacture-image

Στη σύγχρονη εποχή, η ανάγκη για μικρομεταφορές έχει αυξηθεί, και η μεταφορική Savana παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για να τις καλύψει. Είτε θέλετε μεταφορά μικροπραγμάτων είτε για μετακόμιση εσωτερικού χώρου, η εταιρία μας σας παρέχει τις καλύτερες λύσεις.

Μικρομεταφορές με ασφάλεια σε ανταγωνιστικές τιμές!

Καμία μεταφορά δεν είναι δύσκολη για εμάς! Έχουμε την τεχνογνωσία και τα μηχανήματα για τη μεταφορά ακόμη και των πιο βαριών και εύθραυστων αντικειμένων. Στη μεταφορική Savana αναλαμβάνουμε μεταφορές εντός Θεσσαλονίκης, στους γύρω νομούς και στην υπόλοιπη Ελλάδα με ταχύτητα, ασφάλεια και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μία μεταφορά πρέπει να οργανωθεί με τον κατάλληλο τρόπο, για να αποφευχθούν οποιεσδήποτε ζημιές ή άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις. Στη Savana γνωρίζουμε ότι τα αντικείμενά σας είναι πολύτιμα. Έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό, ούτως ώστε να κάνουμε τις μεταφορές σας με ασφάλεια, χωρίς φθορές και απώλειες. Από το πακετάρισμα, την προετοιμασία παλετών, μέχρι και τη μεταφορά και το ξεπακετάρισμα, τα αντικείμενά σας θα είναι σε ασφαλή χέρια!

Η ομάδα μας ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό της και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει. Κατανοούμε πόσο σημαντική είναι για εσάς κάθε μεταφορά. Εμείς διασφαλίζουμε ότι θα γίνει με αποτελεσματικότητα.

Επαγγελματισμός και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Παράλληλα, οι έμπειροι και εκπαιδευμένοι μας οδηγοί και προσωπικό είναι αφοσιωμένοι στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Με σύγχρονα μέσα μεταφοράς και ειδικό εξοπλισμό, εξασφαλίζουμε την ασφαλή και άψογη παράδοση των αντικειμένων σας.

Επιπλέον, προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και ευέλικτες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ατομικές σας ανάγκες. Είτε για μικρομεταφορές, για τη μετακίνηση μικρών επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, εμπορευμάτων ή άλλων αντικειμένων, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βαριά ή εύθραυστα αντικείμενα; Κανένα πρόβλημα!

Για εμάς, η μεταφορά κανενός αντικειμένου, όσο βαρύ και εύθραυστο κι αν είναι, δεν αποτελεί πρόκληση. Το προσωπικό μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για την ορθή συσκευασία, το αμπαλάζ και τη μεταφορά όλων των αντικειμένων. Φροντίζουμε επίσης ώστε τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε να είναι υψηλής ποιότητας και τα κατάλληλα για τον κάθε τύπο αντικειμένου.

Έτσι, οι μεταφορές σας είναι ασφαλείς και εύκολες με τον σύγχρονο εξοπλισμό που έχουμε, όπως τα ανυψωτικά μηχανήματά μας και τα ειδικά φορτηγά μεταφορών. Συνεπώς, μπορούμε να αναλάβουμε με υπευθυνότητα την ασφαλή μεταφορά όλων των αντικειμένων σας. Με την ευρεία γκάμα υπηρεσιών που παρέχουμε, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα της μεταφοράς σας, κάνουμε τη διαδικασία με άνεση και ασφάλεια.

Επίσης, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για να καλύψουμε τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη. Κατανοούμε ότι κάθε μετακίνηση είναι μοναδική, και γι’ αυτό προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για να παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία.

Μεταφορά αντικειμένων

Από την άλλη, εάν έχετε αναλάβει εσείς οι ίδιοι το κομμάτι του πακεταρίσματος και θέλετε μόνο τη μεταφορά των αντικειμένων, τότε φυσικά και μπορούμε να αναλάβουμε να μεταφέρουμε τις κούτες ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα σε ένα από τα ειδικά φορτηγά μεταφορών μας.

Παρ’ όλα αν αποφασίσετε να κάνετε μόνοι σας το πακετάρισμα, θα ήταν καλό να λάβετε υπόψη κάποιες χρήσιμες συμβουλές.

TIPS για ασφαλή μεταφορά αντικειμένων

 1. Σωστή και Καλή Οργάνωση των Αντικειμένων:

Πριν από τη μεταφορά, κάντε σωστή οργάνωση των αντικειμένων σας. Βάλτε κουτιά ή σακούλες για την ταξινόμηση και την οργάνωση των μικρών και εύθραυστων αντικειμένων. Έτσι, θα είναι ευκολότερη η εύρεσή τους κατά το ξεπακετάρισμα.

 

 1. Κάντε Εγκαίρως την Προετοιμασία σας:

Επιπλέον, κάντε την προετοιμασία σας μερικές μέρες πριν τη μετακίνηση. Δείτε τι χρειάζεστε και φροντίστε να έχετε αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσετε τις διαδικασίες συσκευασίας. Με αυτόν τον τρόπο τα αντικείμενα είναι ασφαλή κατά τη μεταφορά τους, καθώς και πλήρως οργανωμένα μέσα στη συσκευασία.

 

 1. Ασφαλής Μεταφορά Ευαίσθητων Αντικειμένων:

Αν έχετε ευαίσθητα αντικείμενα, όπως γυάλινα ή πορσελάνινα, η χρήση αφρώδους υλικού ή ειδικών κουτιών είναι ιδανική για την προστασία τους από τυχόν ζημιές. Η ομάδα μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την ασφαλή μεταφορά όλων των αντικειμένων σας.

 

 1. Ελαφρύτερα Αντικείμενα πρώτα:

Επίσης, βάλτε τα ελαφρύτερα αντικείμενα πρώτα και τα βαρύτερα αντικείμενα στο κάτω μέρος. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της σταθερότητας του φορτίου κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

 

 1. Επικοινωνία με την Εταιρία Μεταφορών:

Τέλος, είναι καλό να μας ενημερώσετε για τυχόν ειδικές απαιτήσεις ή περιορισμούς, ώστε να έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία για τη μεταφορά.

 

Με αυτές τις πρακτικές συμβουλές, μπορείτε να διευκολύνετε τη διαδικασία στις μικρομεταφορές σας και να εξασφαλίσετε την ομαλή μετακίνηση των αντικειμένων.

Συμπέρασμα

Στη μεταφορική Savana δεν αντιμετωπίζουμε τις μικρομεταφορές σας απλώς ως μια συναλλαγή, αλλά ως μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια διαρκή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Η εξυπηρέτηση μας είναι η βάση για μια επιτυχημένη συνεργασία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε το κόστος της μεταφοράς καθώς και την καλύτερη λύση. Τέλος, θα μας βρείτε στην οδό Καβασίτου 23, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

φοιτητικη μετακομιση
06
Μάι 19

Φοιτητική Μετακόμιση

φοιτητικη μετακομιση

Η φοιτητική μετακόμιση μπορεί να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές, αλλά και προκλητικές εμπειρίες της ζωής ενός φοιτητή. Ανεξάρτητα από το κάνετε τη μεταφορά για να πάτε σε ένα νέο πανεπιστήμιο ή απλά για να αλλάξετε τον τόπο διαμονής σας, η διαδικασία μπορεί να είναι εξουθενωτική.

Εδώ λοιπόν, η ομάδας μας σας προσφέρει μια εύκολη, αξιόπιστη και οικονομική λύση για τη μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων και την οργάνωση της φοιτητικής μετακόμισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν υπολογισμό κόστους

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φοιτητική μετακόμιση σε προνομιακές τιμές!

Στη Savana αναλαμβάνουμε τη φοιτητική μετακόμιση, την οποία διεκπεραιώνουμε με την ταχύτητα και τη συνέπεια που μας διακρίνει και, φυσικά, σε προνομιακές τιμές για φοιτητές!

Από έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές μέχρι βιβλία και ρούχα, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μεταφέρετε. Η Savana κατανοεί αυτές τις ανάγκες και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς που καλύπτουν κάθε πτυχή της φοιτητικής μετακίνησης.

Πως λειτουργούμε κατά τη διαδικασία της μετακόμισης;

Αρχικά, για εμάς, μία μετακόμιση σε ένα φοιτητικό σπίτι δε διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη μετακόμιση. Τα αντικείμενα που πρέπει να μεταφέρουμε ίσως να είναι λιγότερα, αλλά να είναι εξίσου μεγάλα, βαριά και εύθραυστα, και υπάρχει ο ίδιος κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς ή φθοράς σε αυτά. Επομένως, οι επαγγελματίες μας με πολυετή εμπειρία στις μετακομίσεις φροντίζουν να κάνουν τη φοιτητική μετακόμιση με τον ίδιο μεθοδικό τρόπο, όπως κάθε άλλη μετακόμιση.

Πιο αναλυτικά, μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα βήματα της φοιτητικής μετακόμισης, όπως:

 • Πακετάρισμα και ξεπακετάρισμα αντικειμένων, όπως σε εύθραυστα αντικείμενα, ρούχα, βιβλία κ.α. με τη χρήση κατάλληλων υλικών για αποφυγή φθορών.
 • Συναρμολόγηση – αποσυναρμολόγηση – αμπαλάζ επίπλων (κρεβάτι, ντουλάπα, καναπές κ.α.) με ασφαλή τρόπο.
 • Σύνδεση – αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών (όπως κουζίνα και ψυγείο), χωρίς να χρειαστεί ηλεκτρολόγος.
 • Φόρτωση – εκφόρτωση σε ένα από τα οχήματα του ιδιόκτητου στόλου μας.
 • Χρήση ανυψωτικού μηχανήματος για βαριά αντικείμενα ή για μεταφορά σε ψηλούς ορόφους χωρίς ασανσέρ.
 • Και φυσικά την ίδια τη μεταφορά στο νέο φοιτητικό σπίτι.

Ειδικά πακέτα για φοιτητές

Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να κάνετε τη μετακόμιση όσο το δυνατό πιο οικονομικά. Γι’ αυτό κι εμείς κάνουμε προνομιακές τιμές στους φοιτητές με επιπλέον εκπτώσεις στις ήδη ανταγωνιστικές χαμηλές τιμές! Εγγυόμαστε ότι το κόστος της μετακόμισης θα είναι από τα χαμηλότερα της αγοράς.

Οι φοιτητές θα βγουν κερδισμένοι από την ευελιξία των υπηρεσιών της μεταφορικής Savana, καθώς προσφέρουμε διαφορετικές επιλογές μεταφοράς ανάλογα με τον όγκο και την απόσταση της μετακίνησης. Από μικρές μετακινήσεις μέσα στην πόλη έως και μεταφορές σε μεγάλες αποστάσεις, η Savana διαθέτει το κατάλληλο οχηματικό και ανθρώπινο δυναμικό για να καλύψει κάθε ανάγκη.

Μετακόμιση σε όλη την Ελλάδα

Η μεταφορική μας εταιρεία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, αλλά μπορεί να αναλάβει φοιτητικές μετακομίσεις οπουδήποτε στην Ελλάδα, σε κάθε πόλη όπου εδρεύουν τα μεγάλα πανεπιστήμια ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή. Ενδεικτικά, ορισμένες από τις περιοχές αυτές είναι η Αθήνα, ο Πειραιάς, οι Σέρρες, η Ξάνθη, η Κομοτηνή, η Αλεξανδρούπολη, τα Ιωάννινα, η Λάρισα, η Καρδίτσα, ο Βόλος, η Καλαμάτα, η Πάτρα, η Τρίπολη, η Κόρινθος, ακόμη και νησιά όπως η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Σάμος και η Μυτιλήνη.

Άλλες υπηρεσίες για φοιτητές

Θέλετε να μετακομίσετε, αλλά θέλετε να αναλάβετε μέρος της διαδικασίας μόνοι ή ψάχνετε για μία ακόμη οικονομικότερη λύση; Εδώ έχουμε μερικούς ακόμη τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι:

Επομένως, αν είστε έτοιμοι για τη ζωή σε μία νέα πόλη, εμείς θα κάνουμε τη διαδικασία της φοιτητικής μετακόμισης ευκολότερη. Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να συζητήσουμε για το πώς θα μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Τέλος, με τη μεταφορική Savana, οι φοιτητές αποφεύγουν το άγχος της φοιτητικής μετακόμισης και έτσι εστιάζουν στη νέα τους εμπειρία. Αφήστε τη μεταφορά των αγαπημένων σας αντικειμένων στην Savana και κάντε μια άνετη και ομαλή μετάβαση προς το μέλλον σας!

Φοιτητική μετακόμιση Θεσσαλονίκη Savana
μετακομίσεις μεταφορές
05
Μάι 19

Μετακομίσεις Μεταφορές

Μετακόμιση Θεσσαλονίκη Savana

Εύκολες μετακομίσεις μεταφορές με τη βοήθεια της εταιρίας μας, Savana Μεταφορική! Γνωρίζουμε ότι η μετακόμιση μπορεί να είναι μία περίπλοκη, χρονοβόρα και κοπιαστική διαδικασία. Όμως, δε χρειάζεται να είναι έτσι, αν εμπιστευθείτε την κατάλληλη μεταφορική εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, στη Savana αναλαμβάνουμε οικιακές και εταιρικές μετακομίσεις εντός του νομού Θεσσαλονίκης ή ακόμη και στους γύρω νομούς, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό. Τέλος, θα φροντίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να σας απαλλάξουμε από τα περιττά έξοδα και τον κόπο.

Πόσο εύκολες είναι οι μετακομίσεις;

Αρχικά, οι μετακομίσεις μεταφορές στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα, είναι πιο απλές από όσο νομίζετε. Αναλαμβάνουμε δηλαδή ολόκληρη τη διαδικασία της μετακόμισης, από το πακετάρισμα και τη μεταφορά, μέχρι και το ξεπακετάρισμα και την τοποθέτηση των αντικειμένων στο σας νέο χώρο. Όλα αυτά με τον ταχύτερο και ασφαλέστερο τρόπο και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η οργάνωση είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία! Συγκεκριμένα, ένας επαγγελματίας από τη μεταφορική εταιρεία μας θα έρθει στο χώρο σας για να κρίνει τι υλικά και μηχανήματα θα είναι απαραίτητα. Έπειτα, θα εκτιμήσει το τελικό κόστος και θα κάνει το πλάνο της μετακόμισης. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα πακετάρει όλα τα αντικείμενα σας με απόλυτη προσοχή.

Πακετάρισμα – Ξεπακετάρισμα

Κατά τις μετακομίσεις όλα τα πολύτιμα και ευαίσθητα αντικείμενά σας πακετάρονται με τα πιο σύγχρονα υλικά! Έπειτα, η ομάδα μας θα τα μεταφέρει μέσα σε ειδικές συσκευασίες. Πακετάρουμε ακόμη και τα ρούχα σας, γι’αυτό δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα!

Συναρμολόγηση – Αποσυναρμολόγηση

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους από διάφορες μεταφορικές εταιρείες τα έπιπλα μπορεί να προκύψουν φθορές. Αντίθετα, στη Savana διαθέτουμε την εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία και υλικά, ώστε το αμπαλάρισμα, η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση να γίνουν με τον πιο ασφαλή τρόπο. Τα αντικείμενά σας παραμένουν ασφαλή καθ’ όλη τη διαδικασία της μετακόμισης.

Δυνατότητα χρήσης ανυψωτικού μηχανήματος

Έχετε πολύ ογκώδη αντικείμενα και δεν υπάρχει ασανσέρ; Κανένα πρόβλημα! Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό με σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μεταφορά αντικειμένων, ακόμη και από/προς τους υψηλότερους ορόφους. Μεγάλα έπιπλα, συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης, εξοπλισμός επιχειρήσεων, ακόμη και μουσικά όργανα, δεν υπάρχει κάτι που δεν αναλαμβάνουμε!

Οργάνωση και Τάξη

Τέλος, μετά την αποσυσκευασία, θα τοποθετήσουμε τα αντικείμενά σας στους χώρους που ανήκουν και ο χώρος σας θα είναι σε τάξη. Η οργάνωση και η διακριτικότητα στις μετακομίσεις μεταφορές είναι τα δυνατά μας σημεία!

Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν υπολογισμό κόστους

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μεταφορές μετακομίσεις κατοικίας

Μία μετακόμιση κατοικίας μπορεί να προκαλέσει άγχος, ακόμη και συναισθηματική φόρτιση. Με τη μεταφορική εταιρεία Savana, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα αντικείμενά σας θα είναι σε ασφαλή χέρια. Σας εγγυόμαστε ότι το προσωπικό μας θα διεκπεραιώσει τη μετακόμιση σας με συνέπεια και πάντα με σεβασμό στην περιουσία σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε την ευκολία και την άνεση που σας προσφέρουν οι υπηρεσίες μας.

Φοιτητικές μεταφορές μετακομίσεις

Μία φοιτητική μετακόμιση ουσιαστικά δε διαφέρει σε τίποτα από οποιαδήποτε άλλη μετακόμιση κατοικίας, με εξαίρεση… το χαμηλό κόστος! Συγκεκριμένα, προσφέρουμε προνομιακές τιμές σε φοιτητές και υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Είσαι φοιτητής και σκοπεύεις να μετακομίσεις; Μάθε περισσότερα για τις φοιτητικές μετακομίσεις!

Μετακομίσεις εταιρείας

Στη Savana αναλαμβάνουμε να κάνουμε τις εταιρικές μετακομίσεις μία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και ομαλή διαδικασία, ούτως ώστε η εργασία σας να μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα. Έπειτα από μία επίσκεψη στο χώρο σας και εκτίμηση του συνολικού κόστους, η μετακόμισή σας είναι πλέον δική μας υπόθεση.

Πώς υπολογίζουμε το κόστος της μετακόμισης;

Το τελικό κόστος της μετακόμισης θα το υπολογίσουμε από τους εξής παράγοντες:

Τον αριθμό των αντικειμένων προς μεταφορά

Τον όγκο και την ευαισθησία των αντικειμένων

Το χρόνο συναρμολόγησης, αποσυναρμολόγησης και αμπαλαρίσματος

Την απόσταση και την πολυπλοκότητα μεταφοράς στο νέο χώρο

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία εκτίμηση του συνολικού κόστους μετακόμισης.

Βρείτε μας στο Facebook και κάντε follow για να μαθένετε όλα τα νέα μας!